قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۸/۳۰ - ۱۸:۱۱

پیشنهاد جدید ۱+۵ از طریق خط امن به تهران

خبرگزاری روس به نقل از مقامات نزدیک به مذاکرات هسته‌ای اعلام کرد گروه ۱+۵ پیشنهادات جدیدی به ایران داده است که وزیر امور خارجه کشورمان از طریق یک خط امن به تهران منتقل خواهد کرد.

پیشنهاد جدید ۱+۵  از طریق خط امن به تهران

به گزارش سراج24، خبرگزاری روسی ایتارتاس به نقل از مقامات نزدیک به مذاکرات هسته‌ای اعلام کرد گروه 1+5 پیشنهادات جدیدی به ایران داده است که محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، از طریق یک خط امن به تهران منتقل خواهد کرد.

این مقام اضافه کرد: "گفتگوها درباره پیشنهادات درباره عناصر کلیدی یک توافق احتمالی است." وی در ادامه افزود که این پیشنهاد شامل نکاتی درباره لغو برخی تحریم‌ها علیه ایران و محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ای این کشور است.

پیشتر اعلام شده بود که ظریف برای مشورت با مقامات کشورمان راهی تهران خواهد شد اما یک مقام ایرانی بعدها به رسانه‌ها گفت که وزیر امور خارجه ایران در وین مانده و به تهران بازنمی‌گردد. 

منبع :تسنیم

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••